Giftcard aanmelden

Wat is de Baby Wonder Gift card?

Wanneer een vrouw zwanger is, komt er van alles op haar af. Natuurlijk wil ze dat alles zo goed geregeld is voor de komst van haar kindje.
De GiftCard is een initiatief van Kraamzorg Baby Wonder voor lokale ondernemers om het de toekomstige mama een stukje makkelijker te maken. Maandelijks sluiten verschillende winkels, webshops en arragementen zich volledig gratis aan bij de GiftCard.

Via de GiftCard bieden de ondernemers zwangerschaps- en geboorteproducten en diensten met korting aan! Op die manier kan de toekomstige moeder profiteren van de kortingen en hebben ondernemers gratis publiciteit. Alles voor een goede start voor moeder en kind!

Wat krijgt u ervoor terug?

Allereerst krijgt u gratis publiciteit!
We verzorgen kraamzorg verspreid over diverse regio’s. We zorgen dat de aanbiedingen ook bekend gemaakt worden via onze facebookpagina en Istagram. Daarnaast besteden onze orgconsulentes tijdens de inschrijving, intake en zorg aandacht aan de promotie van de GiftCard.

De reacties van moeders zijn zeer positief. De GiftCard wordt ervaren als een leuke toegevoegde waarde gedurende de zwangerschap- en kraamtijd. Daarnaast bieden wij deze service ook aan verloskundige waar we mee samenwerken. Zij verspreiden op hun beurt de GiftCard door deze aan de aanstaande moeder te geven na
inschrijving.

Zit u ergens aan vast?

U sluit geen contract met ons af en u kunt u aangeboden korting maandelijks opzeggen of veranderen. Bij opzeggen of wijzigen van uw actie vragen wij u rekening te houden met een maximale verwerkingstijd van 1 maand. Zolang de korting op onze website zichtbaar is, zal de aanbieding gelden voor de GiftCard leden.

Opzeggen kan door contact op te nemen met: Francis Lelyveld 06 – 180 497 00 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wat kost het?

Om de toekomstige moeder volledig te laten profiteren van de GiftCard kost het de ondernemers geen geld om zich aan te sluiten. Ook de korting mag u volledig zelf bepalen!!

Denk aan 50% korting op een knipbeurt voor een zwangere, of 10% korting op babykleding. Hoe hoger de korting, hoe hoger het rendement!

Aanbieding wijzigen?

U mag altijd de aangeboden korting wijzigingen. Houd wel rekening met een maximale verwerkingstijd van 1 maand.

Meedoen met de Giftcard?

Heeft u een leuke aanbieding waarmee u kunt bijdragen aan een goede start voor moeder en kind, vul dan het formulier hieronder in en stuur deze op of neem contact op met Francis Lelyveld 06 -180 497 00. Ook als u een webshop heeft kunt u hier aan meedoen! Vul het formulier in en maak een kortingscode aan op uw webshop met de naam GiftCard.

    Velden met * zijn verplicht
    Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en het versturen van mijn gegevens